Wat anderen zeggen

“Natascha Boudewijn doet waarvoor ze in de wieg is gelegd en daar kunnen wij de vruchten van plukken. Op een ontspannen, vanzelfsprekende manier laat ze ons zien hoe we ons in rust en stilte met de natuur én met onze eigen natuur kunnen verbinden”.
Annemique de Kroon 


“Met Natascha mee de natuur in betekent vertragen, het ontdekken van symboliek en verdieping. Voor mij was dit een cadeau van rust, ontspanning en energie”.
Evelien Ravensbergen


“Hoe ze het doet weet ik niet, maar de natuur is al na één sessie met Natascha een goede vriend, die je helpt in je dagelijkse leven. Haar methodiek is helder en daadkrachtig. Natascha begeleid je op een effectieve, soms confronterende, maar altijd betrouwbare en positieve manier. Je gaat je weer verbonden voelen met de natuur. Daardoor vind je je innerlijke wijsheid en ontdek je op eigen kracht de antwoorden op levensvragen. Na elke sessie ga je optimistisch en met een schat aan inzichten naar huis.
Eveline Jurry 

“Natascha brengt je op een heel ‘natuurlijke’ wijze in contact met je diepste innerlijk. Zij heeft daarvoor zorgvuldig een prachtig, gevarieerd bos in het drukke Westen uitgekozen. Liefdevol brengt ze je naar haar inspiratiebos, waar je in stilte de intense kracht van de natuur ervaart. Een super mooie ervaring: als het ware thuiskomen in jezelf, waarbij de natuur een handje helpt. Een echte aanrader voor wie zich wil openstellen voor het ‘onthaasten'”.
Madelene van den Berg 


“Natascha’s begeleiding is inspirerend; ik heb de ochtend als zeer ontspannend ervaren. Jammer dat Wassenaar niet naast de deur ligt, anders zou ik vaker komen. Voor mij geeft de workshop Shinrin Yoku de kracht van de eenvoud weer. Als je jezelf open durft te stellen doet de natuur de rest”.
Wil Bekker – Blotevoetenpark Brunssum 


“Wat een mooie ervaring was dit! Zomaar tijdens de drukke werkweek er even helemaal uit onder de prettige begeleiding van Natascha. Nooit geweten dat ik het spirituele in mij had, maar tijdens deze wandeling heb ik enkele mooie inzichten mogen ontvangen. Ik raad iedereen aan zichzelf dit cadeau van rust en inzicht te geven”.
Raymond Kerkvliet


“Er is een Scandinavisch gezegde: Al deze dagen, maanden en jaren; ik wist niet dat die het leven zelf waren. We hollen maar door, met een leven vol ruis in het hoofd en prikkels van buitenaf. Rust… en even stil zijn is iets wat we hard nodig hebben. Natascha laat je ervaren dat de belangrijkste stilte in jezelf zit en dat die er altijd is. In een klein, veilig gezelschap, samen in de natuur, volg je Natascha’s uitnodigingen op. Je zet een paar minuten door en dan bedaart de herrie als vanzelf. Zelfs de omgevingsgeluiden zijn welkom en vertrouwd”.
Hester ter Beek


“Het bos-bad heeft mij laten ervaren wat de natuur je kan geven en je kan laten zien. Door me hier met de hulp van Natascha voor open te stellen, kon ik mijn ratio meer loslaten en ruimte maken voor mijn intuïtie, mijn eigen gevoel. Het was een heel prettige manier om tot inzichten over mijn leven en bepaalde keuzes te komen”.
Hilda de Vries


“Ik zag hoe intens de kleuren in de natuur kunnen zijn, rook de geur van de aarde, voelde opeens hoe sterk een beukenboom is, hoorde de stilte van een herfstbos, proefde regendruppels op mijn tong….. En mocht een diep gevoel van dankbaarheid puurheid, tevredenheid, verbondenheid, blij zijn, intensiteit ervaren. Wat een GELUK. Natascha, ik ben ervan overtuigd dat mede door jouw ‘menszijn’ ik dit zo heb mogen ervaren en al mijn zintuigen (aan)geraakt werden. Het voelt als een cadeau voor mezelf en ik gun het iedereen van harte toe”.
Riëtte van Laarhoven


“Zo eenvoudig, zo dichtbij. Al die geuren en kleuren. Het ontroerde mij. De natuur gaf mij een steun in de rug bij het loslaten. Ik keerde na mijn wandeling met Natascha met hernieuwde energie huiswaarts”.
Marieke van Maanen