Wildplukken met je kinderen! speciale herfstvakantie-editie

Woensdag 21 oktober kun je bij De Keuken samen met je kinderen een avontuurlijke wildplukwandeling maken door landgoed Duivenvoorde. 

In deze speciale kinder-editie van onze reguliere wildplukcursus kunnen ouders met één of meerdere kinderen mee om onder professionele begeleiding lekkers te verzamelen en te plukken in het herfstbos. Tijdens de wandeling over het prachtige landgoed aan de overkant van het kookatelier, waar wildplukken normaliter verboden is, zetten alle deelnemers ook een eigen heksenthee van wilde herfstkruiden! Natuurlijk is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Pompoensoep & ijs van dahliaknollen
Eenmaal terug in het kookatelier bereiden de ouders met hun kind(eren) een heerlijke herfstlunch: pompoensoep met een pesto van de oogst! De soep wordt in kleine pompoentjes geserveerd en natuurlijk leer je precies hoe je dat zelf doet. Als toetje maken we ijs van dahliaknollen. De indianen vonden dahliaknollen vroeger al een delicatesse, dus nu kan iedereen zelf proeven waarom! Na het koken eten we de lunch gezamenlijk op aan een lange, gezellig gedekte tafel in het sfeervolle atelier. Iedereen krijgt de recepten na afloop van de dag via de mail toegestuurd.

Datum: woensdag 21 oktober
Tijd: 10.00 – 14.00 uur, duur circa 4 uur
Prijs: ouders € 64,50, één kind gratis per betalende ouder. Elk volgende kind € 15,- (kinderen tot en met 12 jaar)*)

*) de prijs is inclusief koffie/thee/appelsap bij aankomst, toegang tot het landgoed, de wandeling onder professionele begeleiding, thee onderweg, de lunch en kruidenwater/appelsap bij de maaltijd.

Kleine groep
Bij De Keuken werken we met kleine groepen. Voor deze workshop geldt maximaal 8 volwassenen en 12 kinderen. De wildplukwandeling gaat door bij minimaal 6 volwassen deelnemers.

Waar?
We verzamelen om 10 uur bij De Keuken van Greendelicious, gevestigd op de 2e etage van de Bollenschuur, aan de Veurseweg 265 in Voorschoten. Zorg voor regenkleding/paraplu, stevige schoenen en een goed humeur! Wij zorgen voor de plukmanden en de rest.

Aanmelden
Je kunt je hieronder aanmelden en via IDEAL betalen.

Let op: de boeking is definitief als je na betaling een bevestigingsmail van ons ontvangt. Niets ontvangen? Bel dan svp 06 – 206 137 62