Winter in de Alpen

De Alpenlanden zijn culinair gezien in opmars. Vernieuwende chefs koken er -hoog in de bergen- de sterren van de hemel met seizoensgroenten en bergkruiden, die ze steeds vaker zelf kweken.

Wij koken in deze workshop zowel authentieke, verwarmende berggerechten als vernieuwende en creatieve interpretaties daarvan. Wij hebben ons de laatste jaren op onze reizen door de Alpen laten inspireren door zowel de natuur als de jonge chefs, maar hebben ook een paar echt oude recepten die al honderden jaren meegaan!

Duur: 4 uur, halve dag
Wij koken in kleine groepen, zodat iedereen voldoende begeleiding krijgt. Na het koken eten we het lekkers gezamenlijk op van mooi brocante servies aan een lange tafel. Wat overblijft mag mee naar huis, net als de recepten natuurlijk.

Prijs € 64,50*)

*) prijs is inclusief welkomstdrankje, amuse, de maaltijd, recepten, kruidenwater en koffie/thee na afloop. Bier, frisdrank en wijn zijn op basis van nacalculatie.

Aanmelden