Il gusto d’Italia

Leer de aardse smaken van het Italiaanse platteland kennen en kook onze lievelingsrecepten die we de afgelopen jaren verzamelden op onze reizen door Piemonte, Le Marche en Umbrië! 

Seizoenen
Italianen leven veel meer volgens de seizoenen dan wij vaak gewend zijn. Bovendien koken ze van origine dolgraag met groenten en kruiden in de hoofdrol.

Handen in de lucht
Vertel je in een osteria of trattoria in Italië dat je vegetarisch bent, dan worden de handen de lucht in gestoken en begint men enthousiast op te sommen wat er allemaal gemaakt kan worden of wat er op de kaart staat aan lekkers! En dat is meestal niet mis….volop inspiratie dus en het leuke is dat de meeste van deze bijzondere gerechtjes heel eenvoudig te bereiden zijn. Als je deze workshop hebt gedaan heb je een leuk nieuw repertoire van gerechten die je zeker vaker zult gaan maken.

Kleine groepen
Wij koken in kleine groepen, zodat iedereen voldoende begeleiding krijgt. 
Na het koken eten we het lekkers gezamenlijk op van mooi brocante servies aan de feestelijk gedekte, lange tafel. Wat overblijft mag mee naar huis! De recepten krijgen jullie na afloop in de mail toegestuurd.

Prijs € 64,50*)

*) prijs is inclusief koffie/thee bij aankomst, iets lekkers tijdens het koken, de ingrediënten en de gerechten, de recepten, onbeperkt kruidenwater en koffie/thee na afloop. Bier, frisdrank en wijn zijn op basis van nacalculatie.

Datum & aanmelden

Houd de site in de gaten voor de nieuwe data deze winter of abonneer je op onze gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven! 

De workshops gaan door bij minimaal 6 deelnemers (maximaal 8 deelnemers).

Vul onderstaand formulier in om een of meerdere plaatsen te reserveren en via IDEAL te betalen. Heb je een cadeaubon of wil je boeken voor een kookclub of een groep van meer dan 6 personen? Neem dan contact met ons op: 06 206 137 62 of via de mail: info@greendelicious.nl.