Zomerse fruittaartjes

Dol op zoet en zomers fruit? In deze workshop leert patissier Emmelien Smit van Zoet & Roze je hoe je zelf de lekkerste zoete zomertaartjes maakt! 

We maken kleine open taartjes met een laag taartvulling op zoet deeg. Met daarop zacht zomerfruit, afgewerkt met glazuur én eetbare bloemen uit onze eigen moestuin! Je leert verschillende vullingen te maken, zoals lemon curd, banketbakkersroom, frangipane en chocoladeganache.

Kleine groepen
We werken in kleine groepen van minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Natuurlijk eten we het lekkers na het koken van het mooie brocanteservies aan de lange tafel in het kookatelier op, met een kop koffie of thee erbij. Wat overblijft mag mee naar huis!

Prijs: € 64,50*)

*) prijs is inclusief btw, koffie/thee met iets lekkers bij aankomst, de taartjes en de recepten, onbeperkt kruidenwater en koffie/thee bij de proeverij van taartjes. Bier, frisdrank en wijn zijn op basis van nacalculatie.

Aanmelden
Vul onderstaand formulier in om een of meerdere plaatsen te reserveren en via IDEAL te betalen. Heb je een cadeaubon of wil je boeken voor een kookclub of een groep van meer dan 6 personen? Neem dan contact met ons op: 06 206 137 62 of via de mail: info@greendelicious.nl.